Skip to main content

Acties voor geld


Doe mee aan acties en verdien geld voor VC Landgraaf!

Doe mee aan “Acties voor Geld” bij VC Landgraaf! Deze speciale evenementen en activiteiten bieden een leuke manier om geld in te zamelen en betrokkenheid te tonen. Door deel te nemen, steun je onze vereniging en help je bij het verbeteren van faciliteiten en jeugdprogramma’s. Bezoek onze website en volg ons op sociale media voor updates. Help VC Landgraaf groeien met jouw deelname!

Hier onder zie je een aantal van de acties die nu lopen en acties die permanent beschikbaar zijn. • Ben je lid van bv. een sportclub, muziekvereniging, personeelsvereniging, jongerenvereniging of buurtvereniging dan kun jij zorgen voor extra inkomsten en de clubkas spekken van je favoriete club of vereniging.

  Hoe?
  Support je favoriete club of vereniging en doe je dagelijkse boodschappen bij je lokale supermarkt,
  Plus Wetzels, Hovenstraat 128, 6374 HG Waubach.
  Via je club of vereniging ontvang je een gratis stempelkaart.

  Bij iedere €10,- aan boodschappen ontvang je een stempel.
  De stempelkaart is vol bij 30 stempels. Iedere volle ingeleverde stempelkaart is geld waard !!!

  Best Local DEAL sponsort €3,- aan jullie club of vereniging bij iedere volle ingeleverde stempelkaart.

  Jij levert je volle stempelkaart in bij de contactpersoon van je club of vereniging die de stempelkaarten gratis kan aanvragen bij Best Local DEAL.
  De stempelkaarten zijn bestemd voor de leden, supporters, en een ieder die jullie club of vereniging een warm hart toedragen.

  Best Local DEAL wenst je veel winkelplezier.

 • Het Jeugdfonds Sport & Cultuur heeft ook dit jaar weer de campagne ‘Kies een club’ gelanceerd om zoveel mogelijk kinderen en jongeren de kans te geven lid te worden van een sport- of cultuurclub. Ook als daar thuis geen geld voor is.

  https://www.nevobo.nl/nieuws/campagne-kies-een-club-van-jeugdfonds-sport-cultuur/ • Tijdens thuiswedstrijden van Roda JC sta je samen met een leuk team achter de bar en verzorg je iedereen van een hapje en een drankje.

  De bezetting wordt middels een roulatieschema geregeld en jouw aanwezigheid is naar gelang wanneer je beschikbaar bent !


  Vereiste: 18+