Skip to main content

Sponsoren van VC Landgraaf


Beste bezoekers van onze website,

We willen graag even stilstaan bij het belang van onze sponsoren en hen bedanken voor hun onschatbare steun aan VC Landgraaf. Zonder hun gulle bijdragen zouden wij niet in staat zijn om ons volleybalprogramma te ontwikkelen en onze doelen te bereiken.

Onze sponsoren spelen een cruciale rol in het versterken van onze vereniging en het creëren van kansen voor onze spelers. Dankzij hun steun kunnen wij investeren in hoogwaardige trainingsfaciliteiten, competitiedeelname en andere essentiële middelen die bijdragen aan de groei en ontwikkeling van onze teams.

Door de genereuze ondersteuning van onze sponsoren kunnen wij onze spelers de kans geven om hun vaardigheden te verbeteren, plezier te hebben en onvergetelijke volleybalmomenten te beleven. Het vertrouwen en geloof dat onze sponsoren in ons stellen, motiveren ons om steeds verder te gaan en het beste uit onszelf te halen.

Als blijk van onze waardering en erkenning willen we graag onze sponsoren in het zonnetje zetten op onze website. Op een speciale plek zullen we hun bedrijfsnamen en logo’s met trots presenteren, als blijk van dankbaarheid voor hun ondersteuning.

Dus, wanneer u onze website bezoekt, nodigen we u van harte uit om een kijkje te nemen bij onze sponsoren en hun bedrijven te ontdekken. Door hen te steunen, steunt u indirect ook VC Landgraaf en draagt u bij aan de groei en bloei van onze vereniging.

Nogmaals willen we onze sponsoren bedanken voor hun onschatbare bijdrage. Samen bouwen we aan een sterke volleybalgemeenschap en creëren we kansen voor onze spelers om hun passie voor volleybal te volgen en hun dromen waar te maken.

Met sportieve groet,


HOOFDSPONSOR VCL

Ambulante Thuiszorg

Ambulante Thuiszorg is een groeiende en innovatieve zorgverlener in Zuid-Limburg. Gecontracteerd door 16 Zuid-Limburgse gemeenten, alle grote zorgverzekeraars en het Zorgkantoor. Met ruim 280 medewerkers voorzien wij meer dan 2000 gezinnen van hulp.


Sponsors VCL

Sporthuis Reintjens

De winkel voor Voetbalschoenen -Vrijetijdsschoenen Zaalschoenen en Sportkleding en Trainingspakken.


Miner Energy

Miner Energy, de gezonde energy drink heeft een unieke samenstelling van 100% natuurlijke ingrediënten: guaraná, ribose en vruchtenextracten. Daardoor doet Miner precies wat het moet doen en verder niks. Alleen energie en een heerlijk frisse smaak! Beloofd!


Trixxo: Never just a job

Heb je de juiste baan, dan zit je lekker in je vel. De juiste baan geeft je energie en de middelen om een fijn leven te leiden. Een baan is nooit zomaar een baan. Werk heeft impact op alles in je leven. En met de juiste mensen op de juiste plek in jouw organisatie, kun jij je focussen op de groei van jouw bedrijf.

Onze intercedenten weten zich dit als geen ander. Zij maken graag het verschil, lezen mensen en zien kansen waar anderen die niet zien. Zij vinden niets leuker dan de juiste match te maken en om mensen te ontzorgen. Onze intercedenten gaan voor jou tot het uiterste.


Meubelzorg

Meubelzorg. Zorg voor meubelen én uw zitcomfort, dat is waar wij voor staan. Lekker zitten, relaxen en opladen in luxe sta-op-stoelen, relaxfauteuils en relaxbanken. Voor elk moment een perfecte match die volledig op uw persoonlijke behoeften is afgestemd. En daarbij mag u meubels van de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs verwachten, beloofd!

Wat u verder van ons mag verwachten? Als specialist in optimaal zitcomfort begrijpen wij dat ieder mens uniek is. Waar het gros van de meubels met ‘de maten van de gemiddelde Nederlander’ in het achterhoofd is gemaakt, gaan wij bij Meubelzorg een stap verder. Next level meubels waarbij de voetsteun tot rugleuning volledig op maat worden gemaakt. Binnen een mum van tijd bent u een sta-op-stoel, relaxbank of -fauteuil rijker die zo in de smaak valt, dat u er liever lekker in blijft zitten.


Sport 2000

SPORT 2000 is een sportwinkel waarbij professioneel advies en een goede service hoog in het vaandel staan. Online bieden we een breed assortiment aan sportschoenen, sportkleding en sportaccessoires. Alle SPORT 2000 winkels in Nederland worden geëxploiteerd door zelfstandige ondernemers. Iedere winkel bepaalt zijn eigen assortiment met een eigen specialisatie in een bepaalde sport.Variërend van hardlopen, voetbal, tennis, hockey tot aan wintersport. Het winkelpersoneel bestaat uit echte sportliefhebbers en voorzien je van uitgebreid advies door hun kennis van de producten. Ook online kun je terecht voor professioneel advies


Hong Kong – Kantonees Restaurant

Welkom bij Restaurant Hong Kong, het gezelligste Chinese restaurant in Landgraaf. Bij ons ervaart u een verwelkomende Oosterse sfeer waar u echt kunt genieten van de lekkerste Kantonese specialiteiten, Chinees-Indische en Sichuan gerechten.


Koffie Compleet

Koffie Compleet van automaat tot ingrediënt, uw totaal leverancier voor een heerlijke kop koffie, cappuccino, choco en/of soep voor op kantoor/ werkvloer.

Voor iedere locatie, gebruik en budget kunnen wij u een koffie automaat aanbieden.

Wij onderscheiden ons door het leveren van een hoge kwaliteit machines, accessoires en producten gekoppeld aan een zeer hoog serviceniveau.

Reparatie binnen 24 uur, zo niet bieden wij u een vervangende machine aan. Zo kunt u lang en zorgeloos genieten van een heerlijke kop koffie op het werk! Wij leveren koffiemachines voor verse espresso bonen, fresh brew en instant (vriesdroog).