Skip to main content

Beach Trainingen

Deelnemen Beach Trainingen


Hey jij daar!!

Duik in het zand, laat je passie branden! Welkom bij de onverslaanbare beachvolleybaltrainingen van VC Landgraaf, speciaal voor de C en B jeugd.

Hier, waar de zon altijd schijnt en het zand je speelveld is, ontdek je de ware kracht van teamwork, techniek en doorzettingsvermogen. Met onze ervaren trainers aan jouw zijde zul je de fijne kneepjes van het beachvolleybal leren, terwijl je nieuwe vrienden maakt en onvergetelijke herinneringen creëert.

Voel het zand tussen je tenen, proef de zoete overwinning en leer strategieën die je concurrentie versteld zullen doen staan. Of je nu een ervaren speler bent of net begint, onze trainingen zijn op maat gemaakt om jouw vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Dus grijp je zonnebril, smeer je in met zonnebrandcrème en kom naar VC Landgraaf’s beachvolleybaltrainingen bij het terrein van FC Landgraaf: ingang Heigank. Een avontuur vol actie, plezier en sportieve groei wacht op jou!

Schrijf je vandaag nog in en laat de volleybalarena in het zand jouw speelterrein zijn. Bereid je voor op geweldige rally’s, adembenemende duiken en spetterende overwinningen. Bij VC Landgraaf staan we klaar om samen met jou te schitteren onder de zomerzon!
Aanmelden beach trainingen