Wie zijn wij ?

Meisjes B seizoen 2018-2019

VC Landgraaf brengt een sportieve volleybal ambitie en een dynamisch team van enthousiaste begeleid(st)ers en train(st)ers. Ons doel is om de eerste teams divisie niveau te laten spelen met aantrekkelijk volleybal. Om dit te kunnen bereiken wordt er veel aandacht besteed aan onze jeugdige leden met een gepassioneerd en kundig technisch kader. Daarnaast is ons beleid er ook op gericht om een goede doorstroming van jeugd naar de senioren teams te faciliteren. Jeugdige talenten krijgen de kans om bij hogere teams ervaring op te doen, middels extra trainingen of bij wedstrijden.

Als je in de Jeugd van VCL hebt gespeeld, dan heb je een goede techniek!

#VCL 3.0

Woohooo

Het meerjarenplan staat bekend als #VCL3.0 waarin 3 belangrijke pijlers het fundament voor een gezonde toekomst vertegenwoordigen:

Momenteel boeken we op al deze fronten de gewenste progressie en zien we de toekomst met veel vertrouwen tegemoet. Daarnaast ontplooien we ook verschillende initiatieven om het volleybal in Zuid-Limburg aantrekkelijk te maken om zo de instroom van jeugd te vergroten en de samenwerking te zoeken die tot hoger niveau moet leiden, om ze talenten het juiste platform te bieden.

Bij ons altijd welkom!

#BluePower

#BluePower

Onze passie voor volleybal zie je niet alleen terug in het veld. Onze sponsoren en vrijwilligers zijn een belangrijke drijvende kracht achter ons succes. Naast het organiseren van volleybal clinics, toernooien, openingsborrel, eindfeest, spokentocht, pietengym, etc. zijn er ook veel mensen actief om een financiële bijdrage te leveren door te helpen bij bardiensten (Roda JC, Pinkpop, Amstel Gold Race), papier ophalen en talloze andere activiteiten.