Skip to main content

VCL Jeugdkamp 2024


30, 31 aug en 1 sept

Woushoeve Zutendaal

Beste jeugdleden VCL,

Het doet ons een groot genoegen jullie te kunnen mededelen dat jullie in aanmerking komen voor een aantal proeflessen aan de Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus.

Bijgaand treft u een lijst van reisgegevens en schoolregels aan. De lessen starten op vrijdag 30 augustus 2024 en eindigen op zondag 1 september 2024.

Aankomst en vertrek

Wij verwachten jullie op vrijdag 30 augustus om 16.45 uur op perron 9¾ achter Sporthal Baneberg (verzamelen vanaf 16.30u).

Om 17u zal het vertrek met de Zweinsteinexpres plaatsvinden in de richting van de Hogeschool, die zich bevindt op een geheime locatie in de bossen van België (voor het vervoer doen we een beroep op de ouders met betrekking brengen en halen).

Op zondag 1 september zijn de proeflessen afgelopen en hopen wij u met een bevoegd leerling tovenaar naar huis te kunnen sturen. Alle ouders zijn vanaf 15.30u van harte welkom om het tovenaars examen van uw kind bij te wonen.

Kosten

Het inschrijfgeld bedraagt € 45,- per kind. Het inschrijfgeld voor het tweede kind bedraagt €40,-. In dit bedrag zit alles inbegrepen voor drie dagen plezier (verblijf, eten en drinken, spellen etc.). Let op: de inschrijving is pas geldig nadat je betaald hebt! Het bedrag kan worden overgemaakt naar de rekening van VCL.

De Woushoeve

Deze locatie ligt op ongeveer 40 minuten rijden in België in het plaatsje Zutendaal (nabij Genk). Ben je benieuwd naar deze prachtige locatie? Kijk dan eens op https://www.woushoeve.be/  Het adres van de Woushoeve is Maastrichterstraat 15, 3690 Zutendaal.

Inschrijving

Durf jij deel te nemen aan proeflessen aan de magische Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus? Meld je dan snel aan! Het inschrijfformulier kan op papier of digitaal worden ingevuld. Het papieren inschrijfformulier kan ingeleverd worden bij Maureen Gehring of digitaal via de QR-code (betaling gaat dan ook digitaal).

Let op! Het eerste formulier is het inschrijfformulier, het tweede formulier is het formulier met betrekking tot brengen en/of halen.

Zorg dat alle formulieren uiterlijk woensdag 21 augustus 2024 zijn ingeleverd. Onthoud dat je inschrijving pas geldig is zodra je betaald hebt!

Geef bij inschrijving als eerste aan hoeveel kinderen u wilt inschrijven!


Hieronder een kleine sfeerimpressie van het kamp.

Voor meer foto’s bezoek de Facebook pagina van VCL door op de onderstaande links te klikken.