Skip to main content

Dames 5 / Recreanten

Beste leden en supporters van VC Landgraaf,

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we binnenkort een nieuwe functie op onze website zullen introduceren. Binnenkort zullen jullie individuele spelersfoto’s, uitslagen en standen van onze teams kunnen bekijken!

We begrijpen dat het belangrijk is om de gezichten van onze spelers te kennen en hun prestaties te volgen. Daarom zullen we op onze website een speciale sectie toevoegen met foto’s van elk lid van ons volleybalteam. Hierdoor kunnen jullie de spelers beter leren kennen en hun groei en ontwikkeling binnen de vereniging volgen.

Hoewel de foto’s op dit moment nog niet beschikbaar zijn, werken we er hard aan om ze zo snel mogelijk toe te voegen. We houden jullie op de hoogte zodra ze beschikbaar zijn.

Daarnaast zullen we ook regelmatig updates plaatsen met de uitslagen en standen van onze wedstrijden, zodat jullie altijd op de hoogte zijn van hoe onze teams presteren in de competitie.

We nodigen jullie uit om onze website regelmatig te bezoeken om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen VC Landgraaf. We streven ernaar om jullie een nog betere ervaring te bieden terwijl jullie ons team volgen.

Als jullie nog suggesties, vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We waarderen jullie betrokkenheid en staan open voor feedback.

Bedankt voor jullie voortdurende steun en enthousiasme. Samen maken we van VC Landgraaf een geweldige volleybalvereniging!

Met sportieve groet,

VC Landgraaf

Yvon Haagmans

Marion Jonkers-Meulenberg

Yvette Kessels-Dassen

Valery Rutjens

Ramona Wiendels

Ellen Gerards

Yanniek Ledoux

Anouk Dortants

20:00 – 22:00
Woensdag Training

Trainer:


WEDSTRIJDEN

WanneerWedstrijdenLocatieNavigatie
Er staan geen wedstrijden op de planning.

UITSLAGEN

DatumWedstrijdenResultatenSets
Er zijn geen uitslagen bekend.

STAND

#TeamGPWV+-
0Furos DR 1000000
0Fyrfad DR 3000000
0Fyrfad DR 4000000
0Tornado Vijlen DR 1000000
0Tornado Vijlen DR 2000000
0VC Landgraaf DR 1000000
0VC S.E.C. DR 1000000
0VC Sittardia DR 1000000
0VC Sittardia DR 2000000